V oslabení neměli šanci

19.04.2015 16:42

Kunice – Čekání na první vítězství stále trvá. Fotbalisté Červených Peček nevyhráli ani ve čtvrtém jarním kole. Po porážce 0:2 v Kunicích jsou v tabulce I. A třídy stále poslední.

„Byl to vyrovnaný zápas, bohužel nedáváme góly a soupeř naopak po našich individuálních chybách skóruje, což nás sráží na kolena," uvedl trenér Pavel Dvořák.

„První branku jsme dostali již v páté minutě. Tak skončil i poločas. Osm minut po změně stran jsme dostali druhý gól. My za celý zápas netrefili bránu. Měli jsme jednu pološanci, ale pět minut před koncem to Rauch měl na dlouhou nohu. Hřiště bylo malé a soupeř dobře bránil, do ničeho nás nepouštěl. Kunice ohrozily naši bránu pětkrát. Dva góly daly a třikrát skvěle zasáhl gólman Cihlář," přiznal Dvořák.

„Chyběli nám důležití hráči, Rejthárek, vepředu Lev a v obraně Růžička. Vlastně osa týmu. Kdybychom byli kompletní, dovolím si tvrdit, že bychom uhráli lepší výsledek. Ale na kdyby se nehraje. Nezbývá nám nic jiného, než se dobře připravit na další zápas a věřit, že černou sérii konečně zlomíme," dodal Dvořák.

Rozhodčí: Brožek. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 1:0.
Červené Pečky: Cihlář – Brdičko, Bílek, Vaňkát, Radonický – Rauch, Kulhánek, Marek, Touška – Hradílek, Svoboda (85. Matoušek).
Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/v-oslabeni-nemeli-sanci-20150329.html

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/v-oslabeni-nemeli-sanci-20150329.html

—————

Zpět