Okresní derby rozhodl kapitán Sova

19.04.2015 16:38

Červené Pečky /FOTOGALERIE/ – Od začátku jarní části se jim nedařilo. Prohráli oba zápasy. Do okresního derby tak nastupovali v nelehké situaci. Fotbalisté Červených Peček a Radimi svedli bitvu o první body. Lépe ze vzájemného souboje nakonec vzešli hosté, kteří na půdě posledního celku tabulky I. A třídy zvítězili 2:1.

 

„S průběhem jara nemůžeme být spokojení, protože jsme třikrát prohráli o gól," posteskl si trenér Červených Peček Pavel Dvořák.

„Dnes to byl spíš jenom boj. Moc tomu nenahrávalo ani hřiště, které bylo hrbolaté a hráčům to skákalo. Bylo to takové nemastné neslané. Řekl bych, že to bylo klasické derby," podotkl Dvořák.

„Soupeř ze začátku bránil a hrál na jednoho útočníka. Na toho jsme speciálně upozorňovali a on nám dal dva góly. Pro mě je dost nepochopitelné to, že vždy na někoho upozorníme a on nám dá gól. To je jako, když jim řekneme, nechte ho, ať si ten gól dá. Hráči ne vždy plní pokyny. To je kámen úrazu," dodal Dvořák.

„Jsme rádi za vítězství, protože jsme ho nutně potřebovali. Ne, že bychom snad měli málo bodů, ale potřebovali jsme ho pro další vývoj v naší skupině, aby se hráči trochu vzpamatovali a aby se jejich sebevědomí trochu zvedlo. Dneska jsme to měli založené na velice dobré defenzivě a dobré disciplíně po celou dobu zápasu. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě," konstatoval trenér Radimi Petr Šafránek.

Jeho tým nastoupil do derby bez svého elitního kanonýra – Jakuba Slunéčka. Skvěle ho však na hrotu zastoupil Pavel Sova. Jako správný kapitán vstřelil oba góly Radimi. „Jakub reprezentuje Českou republiku a potažmo Radim na mistrovství světa v malé kopané v USA. Tím mu přeji, aby se mu tam dařilo. Bohužel nám bude chybět ještě jeden zápas, ale je vidět, že si dokážeme poradit i bez něj," dodal s úsměvem Petr Šafránek.

Červené Pečky - Radim 1:2

Branky: 89. vlastní Tománek – 20. a 75. Sova. Rozhodčí: Mansour. ŽK:Cihlář, Kulhánek, Růžička – Kříž, Čábelka, Sova. ČK: 90. Růžička (ČP).Diváci: 80. Poločas: 0:1.
Červené Pečky: Cihlář – Brdičko, Vaňkát, Růžička, Adamec – Touška (84. Rauch), Rejthárek (Hradílek), Kulhánek, Marek, Svoboda – Lev.
Radim: Kopecký – Kovařík, Tománek, Kříž, Říha – Samko (66. Exner), Puk – Volavka (84. Krombholz), Bellada, Čábelka – Sova.
Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okresni-derby-rozhodl-kapitan-sova-20150322.html

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okresni-derby-rozhodl-kapitan-sova-20150322.html

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okresni-derby-rozhodl-kapitan-sova-20150322.html

—————

Zpět