Červené Pečky prohrály a klesly na poslední místo

08.03.2015 19:21

Červené Pečky – Nepřekvapili. Alespoň výsledkově. Fotbalisté Červených Peček sehráli s Mnichovým Hradištěm vyrovnanou partii, nakonec ale s druhým týmem I. A třídy prohráli 0:1.

„Bylo to vyrovnané herně i na šance. Bohužel my se potýkáme s jejich proměňováním. Už v přípravě jsme s tím měli problémy," posteskl si trenér Pavel Dvořák.

„Třeba v první půli běžel sám na brankáře Hradílek, ve druhé pro změnu Svoboda, bohužel ani jeden sólo neproměnil. Soupeř dal branku po rohovém kopu, kdy míč propadl na přední tyči a hráč ho poslal přes celou bránu. Po změně stran jsme měli možná i víc ze hry, ale nic jsme z toho nevytěžili. Herně to bylo slušný z obou stran, jenom škoda té koncovky. Kluci by si určitě v tomto zápase bod zasloužili," dodal Dvořák.

Vzhledem k tomu, že Zeleneč porazila Radim, spadly Červené Pečky na poslední místo tabulky. „Zbraně ale neskládáme. Sezona je ještě dlouhá. Navíc bychom po neděli měli dotáhnout do zdárného konce jeden přestup. Takže již tak dobře složený tým by měl mít větší kvalitu," podotkl Dvořák.

Rozhodčí: Hůla. ŽK: 0:1. Diváci: 30. Poločas: 0:1.
Červené Pečky: Cihlář – Brdičko, Růžička, Vaňkát, Touška (71. Hervert) – Svoboda (55. Adamec), Rejthárek, Kulhánek, Lev, Radonický – Hradílek.

včera 18:32
 
 

Autor: René Volf

—————

Zpět