Červené Pečky měly smůlu v koncovce

16.03.2015 18:57

Horky – Mají za sebou dva zápasy a oba prohráli o gól. Fotbalisté Červených Peček mají na začátku jarní části I. A třídy smůlu. Nejprve nestačili doma na Mnichovo Hradiště (0:1), nyní padli v Horkách 2:3.

„Do utkáni jsme vstoupili aktivně a soupeře přehrávali. Hned z první rychlé akce jsme šli do vedení. V 16. minutě jsme se dopustili první hrubé chyby a inkasovali. O chvíli později jsme vyrobili zbytečnou penaltu, nutno dodat, že to byla od inkasovaného gólu patnáctiminutovka, kdy jsme vypadli ze hry. Hra se přelévala a i my se dostali do několika šancí," uvedl asistent Jan Půža.

„V druhé půli jsme se snažili otočit vývoj utkání a dostali se do dalších šancí, ale bez efektu. Bohužel jsme naposledy trestuhodně chybovali a inkasovali rozhodující branku. Mančaft hrál až do konce a podařilo se nám v závěru vstřelit kontaktní branku. Ještě předtím jsme nastřelili břevno a poté tyč. Máme za sebou dva vyrovnané duely a slušné výkony, ale bez bodového efektu. Musíme se v dalším mači vyvarovat zbytečných chyb a ještě více přitlačit v koncovce," dodal Půža.

Branky: 1. a 87. Lev. Rozhodčí: Petýrek. ŽK: 2:1. Diváci: 50. Poločas:2:1.
Červené Pečky: Cihlář – Brdičko, Vaňkát, Růžička, Touška (70. Adamec) – Hradílek (78. Rauch), Kulhánek, Rejthárek, Radovnický (60. Svoboda) – Marek – Lev.

—————

Zpět