Zázrak se nekonal. Červené Pečky na Brandýs nestačily

21.03.2016 18:03

Červené Pečky – Zázrak se nekonal. Fotbalisté Červených Peček v prvním jarním kole I. A třídy nestačili na domácím hřišti na Brandýs nad Labem a s vedoucím celkem soutěže prohráli 0:3. V tabulce tak nadále zůstávají beznadějně poslední.

Ilustrační foto.

Ilustrační foto.Autor: DENÍK/Pavel Slavíček

 

„Mohlo to klidně skončit 2:3 i 0:5. Zatímco oni šance proměnili, my nikoliv," uvedl manažer Červených Peček Radek Kulhánek.

„Ze hry našeho mužstva jsem trošku zklamaný, protože jsme se posílili hráči z Nymburka, ale kvalita hry nebyla kvalitní a výsledek to nepřineslo. Osobně jsem očekával, že naše hra bude lepší," podotkl Radek Kulhánek.

„Je pravda, že první dvě branky jsme dostali po nedůrazném bránění. Až třetí branku si soupeř vypracoval a po centru skóroval hráč na zadní tyči. Prvním dvěma gólům se dalo určitě zabránit. Na druhou stranu musím uznat, že u nás hrál kvalitní soupeř, který má kvality na to hrát vyšší soutěž," dodal Kulhánek.

V kádru Červených Peček došlo v zimním období k menším změnám. Tým převzal jako hlavní trenér Zdeněk Čáp. S ním přišli Touška z Vltavínu a Hanousek z AFK, který naposledy hrál za Kutnou Horu. Naopak kádr opustil Lukáš Marek, který odešel do Poříčan. „Moc změn jsme nechtěli dělat, protože ještě půl roku bude pokračovat spolupráce s Nymburkem. Naopak tam se kádr rozšířil. To znamená, že hráči ze širšího kádru budou nastupovat za Červené Pečky," objasnil Radek Kulhánek.

A jaké cíle si dávají?

„Jsem realista. Naše situace není růžová, takže hlavním cílem je zkonsolidovat kádr. V létě pak budeme situaci řešit. V současné době půjdeme zápas od zápasu a uvidíme, na co to bude stačit," uzavřel Radek Kulhánek.

Branky: 24. a 40. Kovařík, 53. Folwarczny. Rozhodčí: Mansour. ŽK: 0:3. Diváci: 80. Poločas: 0:2.
Červené Pečky: Malý – Radovnický (75. Hanousek), Farkaš, Šourek, Touška – Kulhánek – Dudla, Rejthárek (80. Bílý), Hradílek – Jeník (85. Rauch) – Peterka

 

Zdroj: Kolinsky.denik.cz
Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/zazrak-se-nekonal-cervene-pecky-na-brandys-nestacily-20160313.html

 

—————

Zpět