Slunéčko o víkendu zazářil a Červených Pečkám na cestu nadělil pět gólů

08.09.2015 22:10

Fotbalisté Červených Peček vyzvali v neděli odpoledne Viktorii Radim, na jímž hřišti odehráli velmi špatný zápas a domů si odvezli sedmibrankový příděl. O osudu zápasu rozhodl fantastickým výkonem Jakub Slunéčko, který vstřelil pět gólů a výraznou měrou přispěl k porážce Červených Peček 7:2.

Domácí útočník Slunéčko byl k nezastavení

Domácí Radim si těžko mohla přát lepší vstup do zápasu a již během úvodních pěti minut šla do vedení, do kterého ji poslal po dlouhém nákopu vpřed Jakub Slunéčko. Zkušený útočník Radimi si položil na zem dva protihráče a přesnou střelou míč poslal neomylně k tyči. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat a po necelé čtvrthodině hry vedli domácí už 2:0. Jiří Dastych sice dokázal vyrazit střelu Václava Bellady, proti jeho následné dorážce už byl ale bezmocný.

 

Pokud někteří hráči Červených Peček měli za úkol přistupovat k Jakubovi Slunéčkovi a osobně ho bránit, tak se jim to hrubě nedařilo. Milan Mjartan ve třiadvacáté minutě přesně odcentroval a Jakub Slunéčko už věděl co s míčem a neomylně ho napálil pod břevno. Další gól přidal útočník Radimi sedm minut před koncem prvního poločasu, když po krásné kolmé přihrávce vybíhajícího brankáře Jiřího Dastycha krásným lobem přehodil a dovršil hattrick.

 

Útočná hra Radimi přinášela okénka vzadu a za čtyřbrankového vedení nepůsobila její obrana příliš konsolidovaně, za což v závěru prvního poločasu pykala. Útočník Jaroslav Svoboda si ve stylu Jakuba Slunéčka poradil se dvěma bránícími protihráči a vypálil, brankář Arnošt Kopecký se ale zaskvěl skvělým zákrokem a jeho střelu vyrazil, proti následné dorážce Patrika Mejzra už byl ale bezmocný.

Ani po přestávce nebyla o góly nouze

Krátce po přestávce opět udeřili domácí fotbalisté, kteří rozjeli parádní kombinační akci a Jiří Dastych měl opět co dělat, aby jejich střelu zneškodnil. Bohužel mu ale vzápětí nepomohl žádný z obránců a Jakub Slunéčko pohodlně z dorážky zvyšoval na 5:1. Slunéčko opět předvedl své technické dovednosti a po zesměšnění obránců skóroval. Trvalo to necelé čtyři minuty a Slunéčko mohl znovu slavit, tentokrát krásnou střelou zpoza šestnáctky, která zamířila přesně k tyči.

 

Kolotoč domácí Viktorie Radim pokračoval a po rozehrání standardní situace zahrál jeden z hostujících hráčů v pokutovém území rukou, po které hlavní rozhodčí Josef Němeček nařídil pokutový kop. Ten neomylně proměnil Filip Hrbek a Viktoria vedla dvacet minut před koncem 7:1. Zdálo se, že zbytek zápasu už se v klidu dohraje, ale osm minut před koncem ale ještě padl jeden gól a tentokrát na opačné straně. Michal Dudla si skvěle narazil míč se spoluhráčem a rychlou kombinaci zakončil přesnou střelou, kterou upravil konečný výsledek na 7:2.


 

Ohlasy k zápasu


Petr Šafránek (trenér TJ Viktoria Radim): „Do utkání jsme šli s touhou vyhrát a myslím si, že to bylo od úvodních minut vidět. Měli jsme utkání hned od začátku ve svých rukou a kontrolovali jeho vývoj. V dnešním zápase padlo velké množství gólů, což se muselo přítomným divákům líbit. Výsledný rozdíl mohl být ještě větší, ale několik šancí se nám nepodařilo proměnit."

 

Zdroj: fotbalunas.cz

—————

Zpět