Přetahovanou Červené Pečky nezvládly Červené Pečky

18.08.2015 16:48

Červené Pečky – Že by se opakoval scénář z loňské sezony, kdy fotbalisté Červených Pečky hráli o záchranu? Vše tomu nasvědčuje. V prvních dvou kolech nového ročníku I. A třídy ani jednou nebodovali. Nejprve prohráli v Brandýse, v sobotu zase doma nestačili na Horky (3:4).
 

„Zatímco Brandýs byl lepší ve všech herních činnostech, tak Horky k poražení byly," uvedl vedoucí mužstva Miloš Malina.

Bylo to jako na houpačce. Červené Pečky se dostaly brzy z penalty do vedení, o to však v závěru první půle přišly a do kabin se šlo za stavu 1:2.
Domácí však zbraně nesložili a po změně stran také dvěma údery nepříznivý vývoj otočili. Jenomže ten samý kousek se povedl i hostům, kteří rozhodující gól vstřelili tři minuty před koncem.

„V první půli byl soupeř lepší a aktivnější, měl i větší držení míče a proto taky zaslouženě vedl," uznal Miloš Malina.

„Nám se však na začátku druhého poločasu podařilo po krásné akci Hradílkem hlavou vyrovnat. Hra byla od té doby vyrovnaná. Pak se nádherně ze třiceti metrů trefil do šibenice střídající Bílý, který byl na hřišti asi tři minuty. Tento gól by klidně mohl kandidovat na gól roku. Pak se však projevila naše nezkušenost. Soupeř toho využil a dvěma brankami stav otočil. My mohli v poslední minutě vyrovnat, kdy jsme měli neskutečný závar. Kopali jsme roh, trestný kop. Bohužel nám tam nic nespadlo. Hráči soupeře dokázali všechny naše pokusy zneškodnit. Je to škoda, protože naše mladé mužstvo by si bod zasloužilo. Klukům nemůžeme skoro nic vyčíst. Makali, bojovali, na body to však nestačilo. Všechny nás to mrzí, protože když jsme ještě deset minut před koncem vedli 3:2, tak bychom to měli ukopat, zvlášť doma," hlesl Malina.

„Částečnou omluvou pro náš výkon může být ten fakt, že jsme měli v základu čtyři hráče ročníku 1996 a tři 1995. V základní sestavě jsme měli pouze jediného hráče, který se narodil dřív než v roce 1990, a to byl Radovnický. Tým má sice budoucnost, ale v současné době by potřeboval mít ve svém středu nějakou zkušenou personu," dodal Malina.

 

Branky: 6. Šourek z PK, 48. Hradílek, 68. Bílý. Rozhodčí: Nepovím. ŽK:1:4. Diváci: 80. Poločas: 1:2.
Červené Pečky: Hanzl – Dudla, Bílek, Šourek, Radovnický – Marek, Kulhánek, Fuksa (46. Matoušek), Svoboda (65. Bílý) – Hradílek, Mejzr (80. Rauch).
Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/pretahovanou-cervene-pecky-nezvladly-20150816.html

—————

Zpět