Nevydařený první poločas stál Červené Pečky body

25.10.2014 19:14

Červené Pečky – S favoritem sehráli vyrovnanou partii, přesto to na body nestačilo. Fotbalisté Červených Peček ve dvanáctém kole I. A třídy nestačili na domácím hřišti  na Poříčany a prohráli těsně 1:2.

 
 
 

V prvním poločase vyjádřili hosté svou dominanci dvěma góly. Domácím nepomohl ani zlepšený výkon v druhém dějství, ani oslabení soupeře a prohráli o gól.

„V prvním poločase byl soupeř lepší a už ve 4. minutě šel díky brance Slavíka do vedení. Po zbytek poločasu držel míč a kontroloval hru. My se do žádných šancí nedostali, naopak Poříčany navýšily své vedení, když nám po standardní situaci vstřelily banku do šatny," hodnotil kriticky první dějství trenér Červených Peček Pavel Dvořák.

„Do druhé půlky jsem udělal dvě změny v sestavě. Tým to nakoplo a najednou jsme byli lepším týmem my. V 55. minutě se podařilo snížit Hervertovi, tomu se pak nepodařilo proměnit ještě další dvě velké příležitosti. Jednu mu chytil brankář Klíma a v té druhé mířil vedle. Náš bojovný výkon na soupeře platil a ten se dostával pod tlak, bohužel se nám ho nepodařilo gólově vyjádřit," popsal druhý poločas Dvořák.

Branky: 55. Hervert – 4. Slavík, 45. J. Puk. Rozhodčí: Divílek. ŽK: 2:4. ČK: 0:1. Diváci: 80.Poločas: 0:2.
Červené Pečky: Cihlář – Bílek, Herčík, Zelený, Matoušek (46. Hervert) – Šafranko, Bareš, Kulhánek, Rauch – Hradílek, Pacák (46. Koubský).

 

—————

Zpět