Derby rozhodla jedna povedená akce

28.09.2014 15:18

Červené Pečky  /FOTOGALERIE/ – Říká se, že derby nemá favorita. A platilo to i tentokrát, přestože jeden tým okupoval vrchní patra tabulky, zatímco druhý  zase ta spodní. Duel Červené Pečky – Velim nakonec dopadl lépe pro hosty, kteří vyhráli díky Nedbalovi 1:0. Velim tak i po šestém kole I. A třídy drží svoji neporazitelnost.

 
 

Červené Pečky - Velim 0:1

„Byla to pro nás smolná porážka, protože jsme měli víc ze hry. Bohužel jsme nedokázali proměnit naše šance," posteskl si po zápase trenér Červených Peček Pavel Dvořák.

„Navíc jsme dostali rychlý gól. Pak jsme tam měli šance, kdy jsme šli asi čtyřikrát sami na bránu, ale ani jednou to nedotáhli do zdárného konce. Ve druhé půli nás už soupeř do šancí moc nepouštěl. Škoda, rozhodla jedna proměněná šance hostů. Když nedáme gól, nemůžeme pochopitelně vyhrát,"  dodal Dvořák.

„Bylo to tradiční derby, kdy se postavení v tabulce smazává. Za poslední roky jsme to tady měli vždycky těžký. Získali jsme maximálně bod, proto je dnešní vítězství cenný. Ale bylo to pouze na úkor bojovnosti, protože jsme se vůbec nedostali k naší hře, k naší kombinační hře," uvedl trenér Velimi Jiří Ptáček.

„Byli jsme málo na balonu. Soupeř byl víc ve hře. My jsme pouze bojovali a čekali na ztráty. Z naší fotbalovosti se projevila akorát naše klasická kombinace při prvním gólu, kterých bychom měli dělat v zápase samozřejmě víc. Dneska jsem spokojený akorát se třemi body a bojovností. Co se týká hry, musíme se do dalších zápasů zlepšit," dodal Jiří Ptáček.

Branka: 6. Nedbal. Rozhodčí: Richtár. ŽK: Kulhánek, Bareš, Bílek – Bečvařík, Dostál, Jansta.ČK: 88. Kulhánek (ČP). Diváci: 120. Poločas: 0:1.

Červené Pečky: Cihlář – Růžička (86. Saulich), Herčík, Bareš (79. Bílek), Zelený (27. Matoušek) – Rauch (59. Svoboda), Rejthárek, Kulhánek,Krumpholc (46. Šafranko) –  Žoha, Hradílek.
Velim: Svoboda – Kyncl, Hrabal, Seifert, Teplý – Bečvařík, Srp – Nedbal (81. Zajíc), Kesner (59. Jansta), Hruška (74. Jeník) – Ramšák (59. Dostál).

 

Autor: René Volf

—————

Zpět