Červenopečecká mizérie napsala další díl

05.10.2015 18:08

Klecany – Pomalu jim ujíždí vlak. Červené Pečky se krčí na samém dnu tabulky fotbalové I. A třídy s dvobodovým ziskem. Polepšit si nedokázaly ani v dalším kole na hřišti Klecan, kde prohrály 0:4.

„Jak tohle utkání zhodnotit a neopakovat se, to opravdu nevím. Bohužel nedokážeme proměnit ani ty nejvyloženější šance. Sám na branku šel ve 30. minutě Hradílek, nedal. V 50. Svoboda, který taky neproměnil. A pak přišla branka ze třiceti metrů, proti které jsme včas nevystoupili, ale tu bych ještě klukům tolik nevyčítal. Následně ale přišly další tři po našich nedůslednostech a chybách při obsazování hráčů, což jsou naše opakující se nedostatky, ze kterých nás soupeři trestají. Stačilo deset minut a bylo po zápase," rozčiloval se manažer Červených Peček Radek Kulhánek.

„Soupeř má v týmu polovinu futsalistů, kteří jen stáli na míči a spíš chodili, než hráli. Ale pak zkušeně potrestali naše chyby. Výsledek vypadá jednoznačně, ale soupeř proměňoval šance, my ne. Z toho jsem nejvíc zklamaný. Prostě se není na co vymlouvat, můžeme si za to sami," dodal Kulhánek.

Branky: 53. Smíšek, 57. Rodek, 63. a 80. Gabčo. Rozhodčí: Tvaroh. ŽK:1:4. Diváci: 100. Poločas: 0:0.
Červené Pečky: Hanzl – Matoušek, Šourek, Bílek, Radovnický – Fuksa, Marek – Dudla, J. Svoboda, Rauch (53. Převrátil) – Hradílek.

 

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/cervenopececka-mizerie-napsala-dalsi-dil-20151003.html

—————

Zpět