Červené Pečky vybojovaly výhru až v druhém poločase

28.09.2014 15:22

Červené Pečky – Když se nedaří venku, o to víc se musí zabojovat doma. Fotbalisté Červených Peček potřebují body jako sůl a tak ze sebe museli vymačkat maximum. V 8. kole I. A třídy dokázali porazit Čelákovice 4:1 a připsali si tak druhé vítězství v této sezóně.

Červené Pečky - Čelákovice   4:1

O tom, že body zůstanou doma, rozhodly tři přesné zásahy v druhém poločase. Červené Pečky udeřily ze vzduchu a soupeři daly hned tři branky hlavou.

„Dnešní utkání bych viděl jako vyrovnané. Soupeř přijel se zkušeným týmem a my tak museli o to víc zabojovat. První poločas byl vyrovnaný herně i výsledkově. My se ujali vedení, ale soupeř dokázal vyrovnat. V tom druhém se nám sice podařil trhák na 3:1, ale soupeř se nevzdal. Naštěstí nás dneska podržel Cihlář, který předvedl dva důležité zákroky během chvilky a nedovolil tak Čelákovicím dostat se zpátky do zápasu. Tahle chvilka byla prostě zlomová a já sem rád, že se nám ji podařilo díky Tomášovi přežít. Nám se naštěstí podařilopojistit vedení brankou v 82. minutě a pak už závěr v klidu dohrát," popsal utkání trenér Červených Peček Pavel Dvořák.

„V dnešním utkání bylo velmi znát, že nastoupil Herčík, který zkušeně řídil naši defenzivu," chválil navrátilce Dvořák.

Branky: 12. a 82. Kulhánek, 62. Hradílek, 68. Růžička – 34. Homola. Rozhodčí: Kubečka. ŽK:1:2.  Poločas: 1:1. Diváci: 60.
Červené Pečky: Cihlář – Růžička, Bareš, Herčík, Zelený – Pacák (68. Hervert), Rejthárek, Žoha, Hradílek (80. Bílek) – Kulhánek, Svoboda (46. Rauch).

(Jan Břečka)

—————

Zpět