Červené Pečky venku tápou

28.09.2014 15:20

Luštěnice – Hodně otrávení odjížděli z Luštěnic fotbalisté Červených Peček. V dalším kole I. A třídy totiž prohráli na hřišti soupeře vysoko 1:5 a nadále se tak krčí na samém chvostu tabulky.

Luštěnice - Červené Pečky 5:1

„První půle byla z naší strany docela docela dobrá. Sice jsme nevystřelili na bránu, ale soupeře jsme k ničemu nepustili. Spíš jsme měli my víc ze hry, ale bylo to jenom po vápno," přiznal trenér Červených Peček Pavel Dvořák.

„Po přestávce se děly věci. Za tři minuty jsme dostali první branku, za dalších pět minut byl zápas kvůli průtrži přerušen, když se asi po čtvrt hodině začalo hrát, za minutu se to přerušilo znovu. A za dalších pět minut jsme inkasovali podruhé. V posledních zápasech dokážeme hrát jenom první půli, pak nám docházejí síly. Navíc máme strašně mladou a nezkušenou obranu a v útoku taky nic nevymyslíme. Naše jediná střela na bránu znamenala gól," dodal Dvořák.

Branka: 70. Krumpholc. Rozhodčí: Vyhnal. ŽK: 2:2. Diváci: 30. Poločas: 0:0.
Červené Pečky: Cihlář – Růžička, Bílek, Bareš, Matoušek – Rauch (55. Pacák), Rejthárek, Žoha, Šafranko – Hradílek (55. Svoboda), Krumpholc.

 

Autor: René Volf

—————

Zpět