Červené Pečky prohospodařily dvougólové vedení

05.10.2015 18:06

Červené Pečky – Už to vypadalo na první výhru v sezoně. Fotbalisté Červených Peček vedli doma nad Čelákovicemi dva nula, nakonec vedení neudrželi a prohráli 2:3. V tabulce I. A třídy tak nadále zůstávají poslední.

„Za dnešní zápas nemůžu klukům skoro nic vytknout. Bojovali, snažili se hrát fotbal, bohužel na nás leží deka a to se projevilo v některých herních situacích," uvedl vedoucí mužstva Miloš Malina.

„Vedli jsem dva nula, bohužel pak jsme si dali vlastní gól, kdy se nedohodl brankář s naším bekem. Za stavu 2:2 jsme měli dvě tutovky. Hradílek běžel sám, bohužel nedal. Poté mířil do břevna Marek. Soupeř nakonec udeřil z rohu. Smutné na tom je, že za celý poločas šestkrát vystřelil a pokaždé mimo. A když se dostal k dalšímu pokusu po našem odvráceném rohu, tak to hráč trefil přímo do šibenice. Dneska jsme měli i smůlu," posteskl si Miloš Malina.

„Ještě bych chtěl říct, že takhle mladé mužstvo v dospělých jsem ještě nezažil. Jeden hráč byl ročník pod 1990, ostatní 1992 a mladší. Tým je sice perspektivní, ale chybí mu zkušenosti," dodal Malina.

Branky: 10. Hradílek, 28. Marek – 35. vlastní Radovnický, 56. Špringr, 87. Arazim. Rozhodčí: Vyhnal. ŽK: 3:1. Diváci: 80. Poločas: 2:1.
Červené Pečky: Plaček – Mejzr, Šourek, Bílek, Radovnický – J. Svoboda (70. Rauch), Kubálek (65. Matoušek), Fuksa, Marek (83. Převrátil), Dudla – Hradílek.
Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/cervene-pecky-prohospodarily-dvougolove-vedeni-20150927.html

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/cervene-pecky-prohospodarily-dvougolove-vedeni-20150927.html

—————

Zpět