Červené Pečky na favorita nevyzrály

20.10.2014 18:29

Červené Pečky – Vypadalo to na velké překvapení. To se nakonec nekonalo. Fotbalisté Červených Peček sice vedli po první půli doma nad Vykání o jeden gól, nadějné vedení ale neudrželi. Favorit totiž dokázal třemi góly vývoj otočit a připsat si do tabulky I. A třídy další tři body za výhru 3:1.

 
 
 

„Spokojený jsem s tím, jak kluci zápas odmakali. Když takhle budou hrát i v dalších zápasech, vidím to pozitivně a určitě to přinese nějaké ovoce," uvedl trenér Červených Peček Pavel Dvořák.

„Soupeř byl kvalitní, bylo vidět, že má v kádru několik hráčů, kteří hráli ligu. Prostě tam byla vidět zkušenost. My se je od začátku snažili napadat. Díky tomu jsme také vstřelili jeden gól. Jinak ale musím říct, že nás v první půli podržel brankář Cihlář, který chytil tři góly. Po změně stran na nás rozhodčí pískl spornou desítku, kterou Jarolím proměnil. Soupeř měl nadále herní kvalitu, kterou podtrhl druhým gólem. My potom vsadili všechno na jednu kartu a hráli vabank. Bohužel vyrovnat se nám  nepodařilo. Naopak, v nastaveném čase jsme dostali třetí gól," dodal Pavel Dvořák.

Branky: 30. Hradílek – 55. Jarolím z PK, 68. Dlouhý, 90. (+3) Lukáš. Rozhodčí: Kabyl. ŽK: 2:0.Diváci: 80. Poločas: 1:0.
Červené Pečky: Cihlář – Koubský, Růžička, Bareš, Zelený – Pacák (46. Rauch), Šafranko, Kulhánek, Hervert (80. Matoušek) – Hradílek, Svoboda.

 

Autor: René Volf

—————

Zpět