Červené Pečky jsou doma zatím stoprocentní

31.03.2013 19:10

 

Červené Pečky – Dva zápasy a dvě výhry. Taková je bilance fotbalistů Červených Peček v jarní části I. A třídy na domácím hřišti. Po Týnci nad Sázavou porazili nyní i  Bakov nad Jizerou.

 
 
 

Červené Pečky – Bakov nad Jizerou 1:0

„Do utkání jsme vstoupili aktivně a soupeře zatlačili k jeho šestnáctce.Soupeř jen výjimečně navštívil naši polovinu, ale přesto se dostal do dvou zakončení, která byla nebezpečná. My jsme naše šance neproměňovali a další slibné přečíslení nedotáhli do finální části. Bakov bránil u vlastního vápna, ale nakonec i přes urputnou obranu soupeře jsme se prosadili a vstřelili uklidňující branku," potěšilo trenéra Červených Peček Jana Půžu.

„V druhém poločase jsme se soupeři herně přizpůsobili, začali jsme hrát na sebe, byli jsme bez pohybu a dobrý výkon z první půle byl pryč. Naštěstí byl soupeř v útoku bezzubý, takže jsme utkání dotáhli do vítězného konce. Ale naše neproměněné šance, zejména z prvního poločasu a slabší výkon po přestávce nás mohl mrzet. Místo, abychom takovému soupeři nasázeli co se do něj vejde, tak  do konce mače trneme, aby se nějaká náhodná střela neujala. Důležité je, že jsme oba domácí mače zvládli," podotkl Jan Půža.

Branka: 35. Kubát. Rozhodčí: Zuskin. ŽK: 1:4. Diváci: 70. Poločas: 1:0.
Červené Pečky: Malý – Žoha, Bareš, Herčík, Zelený – Procházka (85. Hervert), Rejthárek, Kulhánek, Adamec (80. Vohnický) – Novotný, Kubát.

 

Autor: René Volf

—————

Zpět